Юрій Скорейко залишився головою Чернівецької міськпарторганізації ВО «Батьківщина»

Минулого четверга у Чернівцях відбулася чергова 16-та звітно-виборна конференція міської організації партії ВО «Батьківщина». Їй передували звітно-виборні збори первинних парторганізацій міста і районні в місті конференції, на котрих були обрані делегати на міську конференцію.

На порядок денний 16-ї звітно-виборної конференції Чернівецької міськпарторганізації ВО «Батьківщина» були винесені питання: звіт голови та бюро парторганізації про роботу за звітний період (він становить 2 роки), звіт контрольно-ревізійної комісії, вибори голови, бюро, КРК міськпарторганізації та вибори делегатів на обласну конференцію.

За результатами звіту голови міської «Батьківщини» Юрія Скорейка роботу міськпарторганізації визнано задовільною, Юрія Скорейка переобрано головою організації, 16 партійців делеговано на обласну конференцію.

Юрій Скорейко відзвітував про всі напрямки роботи міськпарторганізації «Батьківщини»: участь у благодійних, протестних акціях як мирного, так і революційного періоду, ініціювання разом зі студентами протестів проти антинародних рішень влади, створення наметового містечка, організацію і гуртування громадськості в дієві об’єднання (Рада Майдану тощо).

«Попереду вже не лише мітинги, а щоденна рутинна робота, – наголосив переобраний голова міськпарторганізації. – Наші найголовніші завдання зараз – організація виборів Президента України і забезпечення обрання Лідера партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко Президентом України. Для цього необхідне згуртування всіх, хто підтримує ідеологію Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», Лідера партії. Ми мусимо і маємо всі підстави, щоб виправдати кредит довіри, який чернівчани завжди давали партії «Батьківщина».

В роботі міської конференції та обговоренні питань порядку денного взяли участь голова облпарторганізації Іван Мунтян, депутати обласної та міської рад, партійці-активісти Майдану. Після конференції її учасники зазначали, що в майбутнє дивляться з оптимізмом.
Олеся Цвик

peredplata