\”Чернівцігаз\” передасть військовим майже 200 тис. гривень допомоги

"Чернівцігаз" передасть військовим майже 200 тис. гривень допомоги Учора, 25 квітня на зборах трудового колективу ПАТ «Чернівцігаз» було прийняте рішення про надання благодійної допомоги військовим підрозділам Збройних Сил України, що дислокуються на території Чернівецької області. Розмір допомоги дорівнюватиме сумі одноденного заробітку працівників підприємства та становитиме близько 200 тисяч гривень. Рішення про допомогу було ухвалено одноголосно всіма присутніми на зборах працівниками компанії.

Раніше керівництво компанії вже зустрічалось з обласним військовим комісаром та командирами військових підрозділів, розташованих на території Чернівецької області. Під час зустрічі військові надали інформацію про потреби у придбанні спорядження, технічного оснащення та запчастин для ремонту транспортних засобів.

На даний момент ПАТ «Чернівцігаз» вже надав у розпорядження Чернівецького обласного військового комісаріату два автомобілі для виконання військовослужбовцями своїх функцій, пов’язаних з організацією та проведенням мобілізаційної роботи. Також компанія забезпечила пальним автотранспорт, який здійснював транспортування мобілізованих загонів з Чернівців до Житомиру для проходження навчальних зборів.

ДОВІДКА

Публічне акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ «Чернівцігаз» експлуатує 8,58 тис. км. газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 500 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є майже 224 тисячі сімей Чернівецької області та 4 тисячі підприємств, установ і організацій. ПАТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1500 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону.

peredplata