Депутати-донощики у Чернівцях мають здати мандати. ДОПОВНЕНО

Депутати-донощики у Чернівцях мають здати мандати. ДОПОВНЕНО Студенти Буковини активно виступили проти 23 депутатів, котрі написали донос у прокуратуру 2 грудня 2013 року. Тоді молодь вимагала відставки Михайлішина. Найбільш агресивними проти студентів були тушки вигнані з ВО «Батьківщина» (Чесанов, Кедь і т. д) і члени «Нашої України» (Бешлей, Сорохан, Максимюк та ін.). Вони досі не визнали своєї вини. Хоча вимагали у прокурора посадити у тюрми студентів на термін від 5 до 8 років. Один суд навіть встиг відбутися.
Аби обманути людей і знову творити свої тушковані і підлі справи, окремі депутати-донощики їздили на Майдан і там фотографувалися на фоні барикад. Тепер вони цим козирують, але не каються. Кажуть, що хотіли тюрми для студентів тільки для того, аби навести порядок у місті. Для самозбереження використовують найогидніші та найпідліші засоби. Вони вдаються до святих справ і людей. Говорять про героїв, Небесну сотню, першими оголошують хвилини мовчання. Але це не дає їм того результату, на який розраховують негідники.
Студенти стоять на своєму: всі, хто підписав донос у прокуратуру, повинні здати мандати.
Петро Кобевко

P.S. У перші дні грудня газета \”ЧАС\”, сайти \”БУКІНФО\” та БУКНЬЮЗ криком кричали на цих негідників депутатів, які вимагали тюремного ув\”язнення для студентів. Журналісти Юра Черней, Сергій Зарайський і я закликали т.з. народних обраців спам\”ятатися, відкликати свої підписи. Адже йшлося про життя і свободу наших дітей. Тільки депутат Чинуш знайшов у собі мужність тоді відмовитися від підпису прокурору. Інші насолоджувалися своєю підлістю і безкарністю. Вони вже й нас разом зі студентами хотіли у тюрми спровадити. І спровадили б, якби перемогли. На щастя, Бог дав перемогу українцям, цим чесним і жертовним студентам. А тепер негідники наклепники хочуть далі мучити людей. Вони навіть не покаялися. Досі вважають, що юнаки і дівчата повинні сидіти у тюрмах. Ще й прикриваються святими для нас, а не для них, символами, героями Майдану і Небесною сотнею. Не буде їм прощення. Нехай складають мандати і йдуть на всі 4 сторони. Студенти не відступлять. Зло і злі люди будуть покарані!

peredplata