Не вчіть нас жити, пане Івашин

Не вчіть нас жити, пане ІвашинНа вчорашньому засіданні Президії Ради Майдану обговорили питання розширення складу комісій, а також інші процедурні питання.

Головою Виконкому ЧОО «Майдан» Ю.О. Івашиним було запропоновано і відповідно підтримано усім складом Президії порядок денний:
– Обговорення питань щодо розповсюдження недостовірної інформації про членів ЧОО «Майдан» та тієї, що не відповідає дійсності, а також негативно впливає на честь, гідність та ділову репутацію представників об’єднання;
– Про стан роботи профільних комісій та підкомісій, а також можливість розширення їх чисельності;
– Про проведення Ради Майдану, попереднє узгодження питань, що будуть винесені на обговорення, дату та час проведення;
– Про виключення зі складу комісій ЧОО «Майдан» членів, які недобросовісно виконують свої обов’язки.
Перше питання порядку денного вимагало від Президії прийняття оперативних заходів щодо усунення непорозумінь в інформаційному просторі стосовно діяльності ЧОО «Майдан».
«Ми закликаємо всі крайові ЗМІ дотримуватися чесних правил і відкритої роботи у сфері інформування громадськості, не вдаватися до спекуляцій та керуватися достовірними джерелами інформації», – йдеться у зверненні до ЗМІ Президії Ради Майдану. Також актив Президії Ради Майдану зазначає, що факти подачі неперевіреної інформації відносно одного члена будуть розцінюватися як такі, що негативно впливають на гідність та репутацію всієї громади ЧОО «Майдан».
Зважаючи на активне залучення нових членів до складу підкомісій, на засіданні визначено потребу, щоб найближчим часом сформувати нові профільні комісії. Це дозволить підвищити ефективність роботи фахівців у конкретній сфері.
У руслі вирішення оперативних питань щодо діяльності Виконкому, Президії, комісій та підкомісій доцільно скликати Раду Майдану та публічно обговорити нагальні проблеми в розширеному порядку. Дата та час поки узгоджуються. Про визначені результати громадськість буде поінформована шляхом анонсування на сторінці ЧОО «Майдан» у мережі Facebook та розсилки у регіональні ЗМІ.
Учасникам зібрання було також повідомлено про виключення зі складу членів комісії з правоохоронної та контролюючої діяльності Ради ЧОО «Майдан» чотирьох осіб. Причиною є неприйняття участі членів в роботі комісії та дискредитації її діяльності. Наразі комісія працює у штатному режимі та налічує 9 учасників.

Прес-служба ЧОО «Майдан»

Від редакції

Ця рада \”Майдану\” не спроможна позбутися совкізму у своїй дільності. Вона уже привласнює невластиві їй функції: вказувати журналістам як вони мають писати про раду, про її членів і керівників. А хто не буде слухатися їх та Івашина, того оголосять \”ворогом народу\”.

У зв\”язку з тим, що редакція газети \”Час\” не буде слухатися Івашина та раду \”Майдану\”, а слухатимемо громаду, змушені нагадати активним членам, що у час революції ці члени вели перемовини з активним членом партії регіонів Олегом Унгуряном та проданівським \”Рідним містом\”. Проце свідчать записи, зроблені 8 лютого в Українському народному домі. Тоді зібралися поговорити політики, члени ради Майдану.

І прийняли до себе Бешлея (той, що писав донос на студентів), Білогорка, Осачука (радника Михайлішина) і двох Унгурянів: Валерія з прес-служби регіонала голови облради Гайнічеру та Олега – агресивного регіонала, радника, а згодом застуника Папієва. Сидить Малярчук, Глібка, Мельничук з ВО\”Свобода\”, Івашин та ін. і слухають, що ті їм говорять про покращення. Вони слухають, кивають головами і… засуджують своїх побратимів з опозиції. Унгурян і його шайка слухають та насміхаються з обговорення ситуації, яка склалася зі знесенням барикад навколо ОДА, з сесією облради і поверненням Папієва.

Не вчіть нас жити, пане Івашин

Не вчіть нас жити, пане Івашин

Не вчіть нас жити, пане Івашин

Не вчіть нас жити, пане Івашин

Не вчіть нас жити, пане Івашин

Голова ВО «Свобода» у Чернівецькій області Віталій Мельничук зробив спробу всіх звинуватити у тому, що без нього рішали питання барикад, сесії і т. д. та вели перемовини.
Як з’ясувалося, він брав активну участь у цьому процесі. Бо був не тільки членом Народної ради, а й виконкому і, більше того, головою Народної ради Буковини. І всі рішення проходили через його руки і за його активної участі.

А насамкінець, ніби у насмішку над активістами, член партії регіонів радник Папієва Олег Унгурян почав розповідати про «покращення».

Петро Кобевко

P.S. Побачивши й почувши все те, що сталося в Народному домі, в знак протесту проти колаборації названих активістів ГО \”Майдан\” я вийшов з Ради. Чи не увійшов опісля туди регіонал Унгурян і Василь Продан з \”Рідним містом\”? З огляду на події, які розвиваються в області, це може бути цілком ймовірним.

peredplata