Папієв незадоволений кандидатурою Добкіна та підтримує Тігіпка

Папієв незадоволений кандидатурою Добкіна та підтримує Тігіпка Буковинські регіонали невдоволені рішенням з’їзду Партії регіонів, який висунув кандидатом в президенти екс-голову Харківської ОДА Михайла Добкіна.

Як йдеться у їх заяві, яку підписав Михайло Папієв, місцеві регіонали ініціюють скликання позачергового з\’їзду Партії регіонів на 15 травня 2014 року, на якому варто остаточно визначитись з єдиним кандидатом від партії, виходячи із соціологічних рейтингів.

\”ЗАЯВА

Чернівецької обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

Члени ПАРТІЇ РЕГІОНІВ та її прихильники у Чернівецькій області висловлюють глибоке занепокоєння подіями по підготовці та проведенню другого етапу 14 з\’їзду ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, а зокрема рішеннями, які прийняв з\’їзд 29 березня 2014 року.

Вважаємо, що підготовка до з\’їзду проходила кулуарно та підкилимно, без ознак будь-якої внутрішньопартійної дискусії.

Хоча, одним з ключових рішень з\’їзду було виключення з лав партії В.Ф.Януковича, однак його невидима присутність відчувалась у кожному подиху президії, стилі ведення з\’їзду та голосуванні рішень. Дух Віктора Федоровича тяжів над Виставковим центром у цей день.

Делегати, як і завжди, сиділи у залі без проектів рішень, проектів змін до Статуту та за відсутністю рішення Політради.

Усе приймалося «з голосу».

Ми сподівалися побачити на з\’їзді рішучий процес оновлення та перезавантаження ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, перехід на демократичні принципи управління, прийняття тих рішень, які б об\’єднували Україну. Натомість президія у стані «дежавю» спускала рішення згори та безапеляційно ставила їх на голосування. При наявності у залі 2/3 делегатів від загальної кількості з трьох областей (Донецької, Харківської, Луганської), все було відомо заздалегідь, навіть без голосування. За висловом делегатів, які представляли на з\’їзді різні області України, відбувалось дещо схоже на диктат однієї частини країни над іншою.

У партії, яка містить у назві термін «регіони» України, рішення необхідно приймати із врахуванням думок та позицій усіх без виключення територій. Обов\’язок керівництва має полягати у віднайденні найбільш компромісного рішення, яке було б сприйнято усіма регіонами за принципом консенсусу. Демократичний централізм в таких доленосних рішеннях є неприйнятним.

Переважна більшість членів ПАРТІЇ РЕГІОНІВ та її прихильників у Чернівецькій області була переконана до з\’їзду та ще більше впевнилася після нього, що саме Сергій Леонідович Тігіпко є кандидатом, який за своїм життєвим досвідом та авторитетом може об\’єднати Центр зі Сходом та Заходом, Півднем та Північчю України. Це кандидат, який має усі шанси для виходу у другий тур та перемоги на виборах Президента України.

Ми закликаємо усіх членів ПАРТІЇ РЕГІОНІВ взяти активну участь у виборчій кампанії та фіксації її результатів. Ми вимагаємо чесних, прозорих та демократичних виборів. Діюча влада зобов\’язана припинити політично-вмотивовані переслідування та репресії, звільнити захоплені приміщення та офіси ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

Вважаємо за доцільне сприяти з боку усіх первинних організацій ПАРТІЇ РЕГІОНІВ усім кандидатам у Президенти України, які є членами ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

Ініціюємо скликання позачергового з\’їзду ПАРТІЇ РЕГІОНІВ на 15 травня 2014 року, на якому остаточно визначитись з єдиним кандидатом від партії, виходячи із соціологічних рейтингів на дату проведення з\’їзду.

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ має стати оновленою партією переможців, а не акціонерним товариством сприяння проходження наших опонентів у другий тур.

Ще не все втрачено, є час одуматись та стати разом з народом, який вимагає об\’єднання країни, а не її розкол.

За дорученням Ради ЧООПР, Голова Чернівецької обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Михайло Папієв\”

peredplata