«УДАР» завдає удар донощикам з Чернівецької міськради

«УДАР» завдає удар донощикам з Чернівецької міськрадиУвесь світ вже чотири місяці поспіль ганьбить ганьбою 23-х депутатів Чернівецької міської ради, які написали донос прокурору на студентів. Вони вимагали, аби студентів посадили до в’язниці на термін від 8 до 15 років за те, що виступили проти Януковича.
Зараз небайдужі молоді люди, політики і громадські діячі вимагають кари донощикам. Нарешті люди підтримали заклики журналістів газети «Час», сайтів «БукІнфо», «БукНьюз» позбавити цих депутатів мандатів. Бо вони не гідні представляти інтереси громади у міській раді.
Сьогодні відбулися міська та обласна конференції партії «УДАР». На них питання відкликання депутатів-донощиків було поставлено руба: ВІДКЛИКАТИ.
Разом з ними ще 19 обласних депутатів міський «УДАР» пропонує на відкликання.
У кулуарах конференцій делегати говорили про негідну поведінку депутатів-викладачів. Зокрема, викладачів ЧНУ Ростислава Білика та Ірини Зрибнєвої. І викладачки БДМУ Марини Гаєвської. Після доносів на студентів порядні студенти на лекції цих викладачів не повинні ходити. А керівники вузів вже давно б звільнили тих викладачів, котрі хотіли посадити студентів до тюрми тільки за те, що молоді люди боролися за свободу.
Таку ганьбу терплять Чернівці.
Петро КОБЕВКО

peredplata