Табачник з Чернівців пішов тпруту з першого національного. І честі вже нема

Табачник з Чернівців пішов тпруту з першого національного. І честі вже немаНа Першому національному позбавили честі партійного баяніста Табачника

Новопризначений керівник НТКУ Зураб Аласанія продовжує чистку пантелеймоновых стаєнь на Мельникова, 42 – сьогодні на смітник історії відправився багаторічний авторський проект депутата і акордеониста Яна Табачника. Відтепер програма «маю Честь запросити» більше не буде виходити в ефірі Першого національного. Треба віддати належне новому гендиректору, робить він це публічно і не без гумору.

«Ян Табачник: «Честь маю запросити». Перший Національний: маю честь відмовити», – написав Зураб Аласанія на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, кілька років поспіль на «першій кнопці» країни показували бенефіс Табачника. На його вечори любили приходити його однопартійці – депутати від Партії регіонів, нагадує life.pravda.com.ua. Ми ж нагадаємо про те, що саме в ефірі у Табачника заступник генпрокурора Ренат Кузьмін колись лабал «Мурку» на роялі.

Як каже моя Муся, маєш честь – май і совість. Не знаю, як там йдуть у Яна Табачника справи з совістю, але честь запрошувати і піарити «регіоналів» на ТБ у нього забрав Зураб Аласанія. Окреме йому за це спасибі.

Джерело

peredplata