Володимир Куліш представив програму Петра Порошенка

На першій прес-конференції він спростував різні чутки та провокації щодо впливу на виборчу кампанію одіозних фігур політичної шахівниці Буковини.
— Єдиним керівником штабу призначено мене. Крапка, — так сказав Володимир Куліш.

Також назвав окремих членів своєї команди. Серед відомих депутатів облради — Михайло Павлюк. Потім презентував програму Петра Порошенка «Жити по-новому». Вона складається з чотирьох основних пунктів.

Жити вільно!
Українці — вільні люди. Вони дають відсіч всім ворогам. Це доведено і Майданом, і боротьбою проти російських агресорів.
Президент стане гарантом відновлення парламентсько-президентської форми правління. До кінця 2014 року повинні відбутися вибори парламенту за відкритими списками. Міських голів будемо вибирати у два тури. Аби не проходили різні пройдисвіти до влади. Ми змушені захистити українців Криму та кримських татар – корінного народу українського півострова.

Жити безбідно!
Бідній людині важко бути вільною. Треба творити суспільство заможних людей. Реформувати суди, міліцію, СБУ, прокуратуру. Викорінити корупцію. І якнайшвидше підписати економічні угоди з ЄС.

Жити чесно!
В Україні мусить бути прозора і несуперечлива законодавча база. Невідворотність кари за злочини. Обмежити треба втручання держави у приватне та громадське життя.

Жити безпечно!
Президент повинен боронити країну від зовнішньої агресії. Не допускати чвар на ґрунті мови, релігії, ідеології. Захистити кожну сім’ю, село, місто, вулицю від насильства. Зберегти територіальну цілісність України і повернути тимчасово окупований Крим.
Петро Порошенко сподівається, що його програма «Жити по-новому» зрозуміла людям. І вона об’єднає націю заради гідного майбутнього України. Роз’яснювати і впроваджувати ці завдання покликані штабісти кандидата у президенти України.

peredplata