На Буковині створено Рух опору російському агресору (ВІДЕО)

На Буковині створено Рух опору російському агресору (ВІДЕО)

У зв\’язку з загостренням ситуації на сході України та внаслідок агресії з боку Російської Федерації в Україні створили загальнонаціональний Рух опору.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної партійної організації ВО Батьківщина Іван Мунтян.

Метою такого Руху є мобілізація всіх груп і верств населення для захисту цілісності суверенітету України. Як зазначав І.Мунтян, організація дії виключно в рамках законів.

Центральний штаб Руху опору знаходиться в Києві, проте невдовзі його планують перенести у східні області держави. Регіональні штаби розміщуватимуться в приміщеннях партійної організації ВО Батьківщина.

Членами Руху опору є колишні військові, котрі мають досвід участі в бойових діях, колишні співробітники спецпідрозділів, кваліфіковані фахівці, та всі, хто має бажання боротися із зовнішнім агресором.

Головою Руху опору на Буковині став підполковник запасу Вадим Петляк.

Довідка:

Вадим Петляк народився у Хмельницькій області, Старокастянтинівському районі. Він служив на Буковині з 1992 року, пройшов у Збройних Силах шлях від командира взводу до заступника обласного військового комісара. У 2013 році звільнився зі Збройних Сил і зараз працює викладачем на військовій кафедрі.


peredplata