Віче у Чернівцях проситься з Майданів на військові полігони

Віче у Чернівцях проситься з Майданів на військові полігони На прес-конференції у ВО Батьківщина, де презентували також Рух опору агресорові (РОА) я запропонував політикам та громадським діячам перенести щотижневі віча з Майдану у Чернівцях на полігон на хутір Мальованка (це 1 км за містом).

Політики з ВО \”Свобода\” та ЧО \”Майдан\” щонеділі збирають активних чернівчан біля пам\’ятника Шевченку та говорять там патріотичні слова і гасла. Вони слухають один одного і розходяться без конкретних дій. У той час російські фашисти уже на Сході та Півдні України захоплюють наші міста і села. Вони не одержують збройного опору. Армія України не підсилена політичними структурами, котрі, якщо не боряться за владу, то на Майданах з піною в роті доводять один одному, хто з них більше любить Україну.

А воювати з ворогом нема кому. Та й не навчених патріотів не можна пускати у бій. Бо там вони перетворяться у гарматне м\’ясо.

Тому Рух опору агресорові силами своїх офіцерів з долученням фахівців-військовиків \”Правого сектору\”, Самооборони замість мітингів на майданах проводитимуть щонедільні вишколи на полігоні під Чернівцями. Окрім палких промов патріоти з УДАРу, РУХу, УНП, КУНу та інших партій матимуть змогу поновити військові знання з тактики ведення бою, оброни, наступу, вогневої підготовки та ін.

До захисту Батьківщини треба готуватися не словами на майданах, а ділом на полігонах.

Петро Кобевко

peredplata