Російський хам. ВІДЕО

Російський  хам. ВІДЕОЖириновський: Якби в жінок не було сказу матки, не було б Майдану

Російський політик Володимир Жириновський перед початком пленарного засідання Держдуми відповідав на запитання журналістів.

Депутат почав говорити про жінок та причини їхньої поведінки.

\”Усі ви кровожерливі. Сказ матки у вас усіх, у жінок Майдану. Не було би сказу матки, не було б Майдану. Подивіться на цю дурепу Ірину Фаріон. Вона ж бризкає вся ненавистю до росіян. Думаєте, вона ненавидить росіян? Вона їх обожнює! Але сказ матки. Ні коханця, ні чоловіка – нічого немає. Звір між ніг сидить\”, – заявив Жириновський.

Коли журналістка намагалася перевести увагу політика на іншу тему й запитала про санкції, застосовані до РФ, Жириновський відповів:

\”Які санкції? Та по-доброму треба, ласкою треба!\”

Після цього він почав ображати вагітну журналістку і наказувати їй іти додому, бо вагітним на роботі не місце. Коли інша кореспондентка спробувала заступитися за колегу, Жириновський погрозив їй:

\”Пішла геть звідси! Вас буде позбавлено роботи в \”Інтерфаксі\”.

Під час своєї полум’яної промови лідер ЛДПР періодично вигукував \”Христос Воскрес\”.

Питання: чи Треба нам ввести санкції у відповідь? (На заборону в\’їзду російських чоловіків на Україну)

Жириновський: Не треба. Всі ви кровожерливі. Сьогодні про вас буде фільм «Фурії майдану»… Сказ матки у вас у всіх, жінок майдану. Не було б цього сказу матки — майдану не було. Подивіться на цю дуру Ірину Фараон, вона ж бризкає ненавистю до росіян. Ви думаєте, вона ненавидить росіян? Вона їх обожнює! Сказ матки — немає коханця, немає чоловіка, нічого немає! Звір між ніг сидить. І через дурний язик цей смерч виривається нагору. Так і у вас, стоїте… Які санкції? Так по доброму треба, ласкою треба! Де там твої придурки, сюди йди! Сюди йди теж, журналістка! Давай, я вимовлю, а ти підбігаєшь і починаєш її жорстко ґвалтувати.. Христос воскрес! Воістину воскрес! Христос воскрес! Воістину воскрес!

Іди цілуй її, цілуй! Обійми, цілуй, хапай! І другу бери, цілуй!

Голоси журналістів: що ви вытворяете тут? Вагітна дівчина! Це образливо!

Жириновський: Не треба тут вагітним стояти! Тут без вагітних! Якщо вагітна — додому! Побережіть дитину краще! Нам вистачить здорових! А що ви лізете, лесбіянка! Що ви лізете на захист її!

Журналістка: Мені хамити не треба.

Жириновський: Я не грубіяню! Пішла геть звідси! Яке видання?

Журналістка: Інтерфакс

Жириновський: Ви будете позбавлені роботи в Інтерфаксі, все! Є питання? А то ходять, на майдані вагітні і тут такі, наркомани і все інше… Нам потрібні здорові. На роботу вагітна ходити не повинна сидіти вдома і берегти дитину! І поменше подружок — лесбіянок! Вижени їх звідси, геть звідси, кляті лесбіянки, фурії! Є питання? Все, до побачення!

peredplata