СБУ оприлюднила телефонні розмови російського представника з терористами на Донбасі (аудіо)

СБУ оприлюднила телефонні розмови російського представника з терористами на Донбасі (аудіо)У відомстві знайшли докази причетності Росії до ситуації з захопленими представниками ОБСЄ.

Служба безпеки України оприлюднила докази причетності Росії до ситуації з захопленням представників ОБСЄ на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

\”Службою безпеки України отримано докази координації та безпосереднього впливу російської сторони на ситуацію навколо захоплення членів військової версифікаційної місії країн-учасників ОБСЄ\”, – йдеться у заяві прес-служби відомства.

СБУ на своєму сайті оприлюднила записи телефонних розмов між спеціальним представником президента РФ Володимиром Лукіним та ватажком озброєних терористів \”Стрєлком\” Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

\”Попри заяви російської сторони про те, що відповідальність за захоплення заручників лежить на Україні, запис телефонної розмови між спеціальним представником президента РФ Володимиром Лукіним та ватажком озброєних терористів \”Стрєлком\” Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) свідчить про те, що офіційна російська сторона координує дії бойовиків і має безпосередній вплив на їхні рішення. А \”активна участь\” російської делегації у звільненні іноземних заручників – не більше, ніж інсценізація\”, – заявили у СБУ.

peredplata