\”Тигр\” проти ТВА

"Тигр" проти ТВА Заява
У сюжеті новин на телеканалі «ТВА» від 30 квітня 2014 року та у тижневому випуску «Теми тижня» від 3 квітня (повтор – 4 квітня) була оприлюднена інформація стосовно охоронної служби «Тигр», яка не відповідає дійсності, а також негативно впливає на репутацію фірми.

Журналісти телеканалу вказали на те, що силовики із «Тигру» захищали екс-секретаря міської ради Віталія Михайлішина під час його публічного звітування перед громадою Чернівців 29 квітня.
У зв’язку із виходом цього сюжету вимагаю від телеканалу ТВА спростування недостовірної інформації, яка принижує честь та гідність працівників «Тигру», а також негативно впливає на імідж охоронної служби.
Заявляю, що охоронна служба «Тигр» є аполітичною структурою, яка не підтримує і не представляє інтересів жодної політичної сили, а займається виключно охороною об’єктів всіх форм власності, територій та фізичних осіб.
У день, коли Віталій Михайлішин звітував перед громадою Чернівців, автобус, який лише обслуговує працівників «Тигру», а не перебуває на балансі фірми, справді знаходився на Центральній площі, виконуючи приватне замовлення. Однак, це відбувалося уже по завершенні виступу екс-секретаря, що добре видно у сюжеті.
У період революції працівники «Тигру» брали активну участь у суспільно-політичних процесах, були неодноразово на Майдані у столиці, проявляючи виключно тверду громадську позицію, а не виконували чиїсь накази чи замовлення.
Тому вважаю, що телеканал ТВА, який позиціонує себе як демократичний канал, канал чесних новин, зловживає своїм становищем, поширюючи неправдиву інформацію, яка негативно впливає на імідж фірми та формує хибну громадську думку. Такі професійні якості працівників телеканалу ставлять під загрозу і авторитет самої ж телекомпанії. Тому звертаюсь і до спілки журналістів з проханням надати оцінку таким діям журналістів ТВА та вжити відповідні заходи.

Петро ДАНКО,
директор охоронної фірми «Тигр»

peredplata