\”Стрілок\” просить допомоги, бо не утримає місто

Ігор Стрєлков відомий під прізвиськом \”Стрілок\”, за деяким даними, він же – диверсант Ігор Гиркін, запевняє, що не підтримує зв\’язок із політичною елітою в Москві.

Як заявив Стрєлков РІА \”Новости\”, він підтримує \”зв\’язок у Москві тільки зі своїми друзями, ніхто з них не входить у політичні еліти\”.

Як командир \”самооборони\” Слов\’янка він заявив, що українські силовики навколо Слов\’янська, утримуваного, як він каже, \”прихильниками федералізації\”, у кілька разів перевищує сили самооборони.

\”Якщо ми не утримаємо місто, ми всі загинемо, це абсолютно зрозуміло. Я обіцяв, і мої люди обіцяли, що ми не залишимо Слов\’янськ\”, – заявив Стрєлков.

\”За моєю оцінкою, сили супротивника, які зосереджені навколо Слов\’янська, перевищують наші в кілька разів, і самі ми місто не утримаємо\”, – сказав він.

\”Ми будемо триматися до кінця, але якщо не буде підтримки, нас знищать\”, – заявив Стрєлков.

А на прохання прокоментувати повідомлення про прибуття на допомогу захисникам Донецької республіки добровольців із Криму й Чечні, Стрєлков сказав, що \”їх не бачив\”. \”Я б хотів говорити лише про те, що є насправді\”, – заявив він.
УП

peredplata