У Чернівцях на 9 травня скасовано всі масові заходи

У Чернівцях на 9 травня скасовано всі масові заходи

Масові заходи під час святкування Дня перемоги у Чернівцях скасували через загрозу провокацій. Про це сьогодні на брифінгу повідомив секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик.

Він зазначив, що за оперативними даними правоохоронних органів, на Буковині на 9 травня плануються дії, котрі можуть дестабілізувати ситуацію. Тому міськрада утримається від проведення масових заходів.

\”Спочатку ми відмінили заходи за участю дітей. Але після того, як була надана повна інформація, ми вирішили відзначення провести у скороченому масштабі\”, – зазначив Кушнірик.

Серед запланованих заходів на День перемоги о 9.00 на Соборній площі покладуть квіти до пам\’ятника невідомому солдату, о 10.30 відбудеться покладання квітів у районах міста. Квіти до пам\’ятника Буковинському куреню покладуть 8 травня о 17.00. Більше жодних масових заходів відбуватися не буде.

\”Заходи, які передбачалися для вшанування ветеранів бойових дій вже відбулися, або відбудуться, – запевнив Кушнірик. – У місті проживає 395 ветеранів-учасників бойових дій. Усі вони приймуть участь у святкових вогниках\”.

peredplata