Будьмо пильними! Контра у Чернівцях підняла голову

Будьмо пильними! Контра у Чернівцях підняла головуЯк нам стало відомо, російські фашисти разом з тутешніми зрадниками України спробують дестабілізувати ситуацію в областях Сходу і Півдня Держави.
Аби створити ілюзію про те, що вся Україна підтримує сепаратизм і Путіна, будуть спровоковані конфлікти в одній з областей Центральної та одній — Західної України. У Центральній, швидше за все, вибрана Кіровоградська область, а у Західній — Чернівецька. Будьмо уважні!
Гуртуймося разом з владою, громадськими організаціями, правоохоронцями дати гідну відсіч російсько-фашистським загарбникам!
Ворог на Буковині не пройде!
Тільки та революція чогось варта, яка вміє себе захистити.
Ленін був поганою людиною. І наробив багато зла. Але це не означає, що він був нерозумний. Слова про захист революції належать йому. Ми мусимо захистити те, що здобули у лютому 2014 року. За що загинули кращі сини й доньки України. Вони з небес закликають нас відстояти Державу, зберегти націю, дати відсіч ворогові.
А ворог у нас єдиний – Путін і його фашисти. З ними не можна вести розмов. Бо вони їх не розуміють. Їх бити треба. І негайно. І до смерті.
Шкода, що українці — нація миролюбива. Ми не вміємо вбивати. І вже думали, що ніколи цього робити не будемо. Помилилися. І тепер за це платимо велику ціну — життями кращих юнаків України. Вони гинуть від рук російських горлорізів на Сході України, у Криму та в Одесі.
А хіба могли ми колись думати, що ворог України – Росія, а другом її буде Німеччина?! Російський фашизм не зупиняється у Криму. Він уже скуштував української крові. Тому спровокував і убивав людей в Одесі. 2 травня там було спалено і вбито 46 людей. Коли антимайданівці (а насправді це були терористи, бандити з Росії та Придністров’я) одержали по зубах від одеських та харківських фанів, вони вбили чотирьох мирних одеситів. Люди спалили їхній табір. Тоді бандити за допомоги профспілкових лідерів (!) перейшли у будинок профспілок. Аби російсько-фашистсько- гебельсівська пропаганда могла звинуватити Україну, ФСБ Росії отруїли і спалили у будинку профспілок своїх же бандитів і терористів. Є беззаперечні докази того, що це зробили саме спецслужби Росії. Обгорілих мертвих людей знаходили у кімнатах і коридорах, де не було пожежі. Це означає, що їх палили свої ж. Або ті, хто називався «своїм».
Коли фашистська Росія не здобула в Одесі бажаного результату, вона провокує його в інших областях України. Зокрема, готує спецоперацію під кодовою назвою «Російська весна» у шести областях: Донецькій, Луганській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій та Одеській. Не залишить у спокої столицю Київ. Там на 9 травня плануються диверсії. Мета Путіна – повалити владу в Україні. Він не зупиниться ні перед чим, ні перед ким. Навколо столиці зводяться блокпости, до Києва з’їжджаються загони самооборони. Люди встають на захист Вітчизни. У нас уже йде неоголошена війна з російським агресором.
У цій війні міліція показує себе як остання продажна курва з підворітні. На Сході міліціонери відразу начепили колоради і перейшли на бік фашистів. В Одесі міліція продала народ. Тільки завдяки мужності молодих юнаків, завдяки силі та згуртованості одеситів вдалося відстояти область і місто.
А міліціонери, котрі звикли брати хабарі на базарах, ганяти бабусь з насінням, «кришувати» криміналітет, стали зрадниками. Шкода, що досі з ними не вчинили за законами військового часу.
Буковину не омине агресія фашистів. Тим паче, що ми знаходимося близько до проросійськи налаштованого Придністров’я. Днями на Рингачівському перехресті біля Новоселиці затримали бандитів, які перевозили радіоактивні речовини. Кажуть, що їх хотіли використати для виготовлення «брудної» атомної бомби. А звідки взяли уран? Досі невідомо. Напевне, все ж таки з Придністров’я. Таким чином на територію Буковини може потрапити різна стрілецька зброя.
Після травневих свят у Коломиї, а це 70 км від Чернівців, затримали 3-х терористів, озброєних до зубів.
Стало відомо, що на 9 травня активізуються колишні енкаведисти, які проживають у кращих квартирах у центрі Чернівців. На допомогу їм хочуть прийти колишні «вертухаї». У 80-і роки до Чернівців було завезено на постійне місце проживання кілька сотень «вертухаїв» з Сибіру та північних районів Росії. Вони у своїх душах так до смерті й нестимуть ненависть і злобу до нації, яка їх годувала і годує, та до землі, яка дала їм прихисток на старість років.
У ці дні дала слабинку Чернівецька міська рада та патріоти, які одягнули однострої і величають себе самооборонівцями. На сходах мерії колишній секретар, який ще нещодавно клявся у любові до гробу Януковичу, робив шоу з бабками, а самооборонівці визирали з-за колон, ніби ряжені побиті песики.
По дорозі на Калиніський базар з’явилися новенькі бігборди Медведчука з його «Українським вибором». А до редакції «Часу» зайшов його агент Ігор Дідух з погрозами. І, як виклик та в насмішку над нами, над Небесною Сотнею і Героями Майдану, на вулицях Чернівців з’явилися бігборди з колорадськими стрічками та написами «вулиця Червоноармійська» (нині вона носить назву «Героїв Майдану»).
Ні влада, ні правоохоронні органи, ні патріотичні партії не знайшли і не покарали ту контру, яка відкриває свою смердючу пащеку на українську незалежність.
Революція гідності не змогла знищити негідників…
Петро КОБЕВКО

peredplata