Партія регіонів у Чернівцях поставила на Коломійця?

Партія регіонів у Чернівцях поставила на Коломійця?У кожному номері газети Папієва і партії регіоні з\”являється інтерв\”ю кандидата на міського голову від УДАРу Олексія Коомійця. Невже його підтримує партія регіонів?..

З огляду на попередню діяльність Коломійця це можна допустити. Раніше, 8 лютого пан Коломієць був помічений у компанії активного регіонала Олега Унгуряна. Тоді кілька колоборантів від опозиції зі страху, який їм нагнав Папієв своїм поверненням в ОДА, організували т.з. \”круглий стіл\” разом з регіоналами, членами проданівського \”Рідного міста\” і на чім світ ганьбили своїх коле і побратимів. Напевне, цим виолювали свої гріхи перед Папієвим і його ПР.

Згодом Коломієць очолив автомайдан. Замість того, аби їздити поселах і районах області, піднімати буковинців на боротьбу з регіоналами, Коломієць їздив у Заліщики, де без нього з бандитами при владі давно справилися. Також він їздив до села героя Майдану козака Гаврилюка, Дарував квіти його дружині і розповідав їй про подвиг чоловіка. Його просили, вимагали аби автомайдан поїхав до сіл Біла, де живуть батьки агресора Унгуряна, і там проводити агітацію прти ПР і злочинної влади. Коломієць сам не їхав туди і автомайдан не возив. Просили його поїхати у Драчинці, де Папієв і його сім\”я знущається над селянами, де син гасає на дорогих автах і квадроциклах, де люди за копієки важко працюють для збагачення Папієва. Коломієць спочатку відбрехався високими снігами, які перемели дороги до Драчинців. А згодом взагалі нічого не пояснював і нічого не діяв.

Може саме за це тепер йому віддячує Папієв і його сім\”я, агітує за нього у своїй газеті, підтримує його на мерських виборах?..

На фото: зліва направо агресивний регіонал Олег Унгурян поряд з Олексієм Коломійцем

peredplata