Чому афганці штурмували парламент?

Чому афганці штурмували парламент?Наш постійний астролог Адам зробив спробу пояснити агресивні події в Україні та світі цього року.

Хочу прокоментувати ці події з астрологічної точки зору.
Цього року були заворушення у Львові повязані зі святкування Дня Перемоги і був штурм авганцями і чорнобильцями ВР у Києві, у світі були криваві революції в Африці і війна в Лівії. З астрологічної точки зору такі події не є випадковими. Що цей рік буде багатим на різні конфліктиї, було спрогнозовано астрологами.
Спочатку поясню що символізує рік Кроля. У багатьох людей кріль асоціюється з мирною і ніжною домашньою тваринкою, а в астрології, рік Кроля повязаний з активністю, з небезпеками, з внутрішньою свободую, бо наприклад, собака підкоряється волі людини, а кріль ні. Роки китайського гороскопу повязані з 12 літнім циклічним обертанням Юпітера навколо Сонця. Року Кроля відповідає перебування Юпітера в знаку Овна. Юпітер відповідає за політику, а знак Овна символізує боротьбу, імпульсивність, військові конфлікти, пожежі (знак Овна належить до стихії Вогню).
Роки Кроля двадцятого століття: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999.
Якщо подивитися в історію, то можна помітити, що на більшість цих років приходяться військові конфлікти:

1915 – рік Першої світової війни;

1939 – початок Другої світової війни;

1951 – рік війни в Кореї;

1975 – завершальний рік громадянської війни в Камбоджі;

1987 – рік війни в Авганістані;

1999 – початок війни в Югославії і Чечні.

Кріль може й подрапати. Наступні роки також небезпечні, з астрологічної точки зору, на віськові конфлікти. Ці небезпеки пов`язані з Ураном і Плутоном. Особливо небезпечні 2013 і 2014 роки. Добре, що цього року більш трагічних наслідків в Україні вдалося уникнути.

peredplata