Звернення Олексія Каспрука до своїх опонентів

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ
Шановні опоненти!
Чернівці і чернівчани 25 травня здаватимуть іспит на здатність бути вірними ідеалам Революції Гідності, тим принципам, за які десятки тисяч українців виходили на Майдани, гинули і не відступали.

Не маю сумніву, що чернівчани 25 травня на виборах продемонструють зразок демократичного волевиявлення, європейськості і толерантності.
І усі ми -– кандидати на посаду Чернівецького міського голови, маємо гарантувати, що процес голосування і підрахунку голосів пройде чесно, прозоро, без порушень і фальсифікацій.

Тому пропоную командам усіх кандидатів, незалежно від політичних і партійних уподобань, об’єднати зусилля, спонукати своїх представників у виборчих комісіях працювати організовано, чітко дотримуватися вимог закону, шанобливо ставитися до виборців і спостерігачів, сприяти відкритості та прозорості виборчого процесу.

Вважаю доцільним організувати спільне спостереження за процесом голосування та підрахунку голосів, що стане свідченням щирості наших прагнень до чесної перемоги. Готовий до обговорення і реалізації конструктивних пропозицій щодо організації спільної роботи спостерігачів та захисту результатів волевиявлення чернівчан.

Вірю, що вибір чернівчан буде щирим, мудрим, європейським!
Тож давайте будемо його варті!

З повагою,
кандидат
на посаду Чернівецького міського голови Олексій Каспрук

peredplata