У Чернівцях відбулася акція на підтримку Ольги Богомолець

У Чернівцях відбулася акція на підтримку Ольги БогомолецьСьогоднішній день волонтерами штабу Ольги Богомолець вибраний невипадково – спливає півроку, як розпочалася Революція Гідності. Отож висловити слова вдячності «Білому ангелу Майдану», бо саме пані Ольга, не шкодуючи сил, постійно і безупинно рятувала поранених майданівців по обидва боки барикад, на Центральну площу Чернівців прийшло багато чернівчан.
«Це так ми висловлюємо свою громадянську позицію, ми підтримуємо саме цього кандидата в президенти України, – пояснює координатор волонтерського штабу пані Валентина. _Народна довіра до Ольги Богомолець велика, і ми віримо, що так само, як вона рятувала поранених, врятує й Україну»
Підтримує кандидата і волонтер Анатолій: «У зв’язку з подіями, що відбуваються в Україні, знаючи Ольгу Вадимівну, її позицію, освіту, знання і бажання допомогти країні остаточно не скотитися в прірву, оскільки вона, тендітна жінка, взяла на себе такі серйозні зобов’язання, ми допоможемо їй своєю незрадливою позицією».
Присутні привертали увагу перехожих плакатами з надписами: «Віримо, що Ольга Богомолець врятує Україну», «Волонтери Майдану за Ольгу Богомолець», «Молодь за Ольгу Богомолець», «Ольга Богомолець – лідер народної довіри».
Наталія БРЯНСЬКА

peredplata