Віктор Король:\”Я пишаюся своїми земляками буковинцями\”

Віктор Король:"Я пишаюся своїми земляками буковинцями" Дорогі мої земляки, Буковинці!
Щиро вдячний Вам за мудру державницьку позицію. За вміння визначати пріоритети нашого з вами майбуття.
На виборах президента України у нас на Буковині була висока явка тих, хто вийшов проголосувати. Це був приклад високої громадянської свідомості та європейського мислення. Ми показали Україні і світові, що спроможні подолати споконвічну українську проблему «трьох гетьманів». Коли стає питання війни і миру, Держави та імперії, ми не задумуючись вибираємо велику, суверенну, самостійну і мирну Україну. Це добрий приклад національної самосвідомості.
Путінська Росія не змогла здолати прагнення українців жити у європейському, цивілізованому, демократичному співтоваристві. Коли стало питання свободи і неволі, буковинці всі, як один стали на захист волі. Тут ми не ділилися ні за мовними, ні за національними, ні за конфесійними, ні за партійними ознаками. Ми вибрали Україну!
Велика подяка, за цей мудрий вибір!
Сподіваємося, що новообраний президент Петро Порошенко не зрадить нашим мріям, не розтринькає кредит на дріб’язки. А з перших днів візьметься наводити лад у нашому спільному домі. Він несе велику відповідальність за долю Держави, за мир і життя кожного українця, татарина, болгарина, угорця та інших людей, які разом становлять великий український народ.
Президент має силу і політичну волю зупинити кровопролиття на Сході. Він однозначно заявив, що Крим також повернеться у лоно неньки. А наша Держава у найближчі часи стане повноправним членом великої європейської спільноти.
Допоможемо йому у цій Святій справі. І нехай нам допоможе Бог!
Слава Україні.
Віктор Король

peredplata