Олексій Каспрук склав присягу Чернівецького міського голови

Сьогодні, 29 травня, на 50-й сесії Чернівецької міської ради VІ скликання було оголошено інформацію міської виборчої комісії про результати голосування та підсумки позачергових виборів Чернівецького міського голови 25 травня 2014 року.

Голова міської виборчої комісії Генрієтта Баранова повідомила, що вибори у Чернівцях були демократичними, об’єктивними та прозорими. За підсумками голосування Чернівецьким міським головою обрано Олексія Каспрука. Генрієтта Баранова у присутності депутатського корпусу та всіх запрошених на сесію вручила йому посвідчення міського голови.

Олексій Каспрук висловив вдячність чернівчанам за високу довіру і урочисто склав присягу міського голови. Народний депутат України і попередній мер Чернівців Микола Федорук вручив йому почесний ланцюг Чернівецького міського голови, першим власником історичного аналога якого був бургомістр Фелікс фон Фюрт. Він привітав новообраного міського голову, зазначивши, що довіра понад 60-ти тисяч чернівчан – це найбільше багатство. Микола Федорук висловив впевненість, що у співпраці із городянами Олексію Каспруку вдасться повернути Чернівцям славу гарного і процвітаючого міста.

Також Олексій Каспрук прийняв привітання від депутатського корпусу Чернівецької міської ради, підприємців міста та Кам’янець-Подільської міської ради. Новообраний міський голова зайняв чільне місце у президії і розпочав роботу 50-ї сесії.

peredplata