Порошенко розповів про зустріч з Путіним: Кремль пішов на діалог

Порошенко розповів про зустріч з Путіним: Кремль пішов на діалогТри хвилини, які можуть змінити світ – саме так нині окреслюють зустріч Путіна та Порошенка світові ЗМІ.

Росія та Україна починають переговори щодо мирного врегулювання кризи – про це повідомив обраний президент України Петро Порошенко після короткої зустрічі із Володимиром Путіним у чотиристоронньому форматі Україна-Росія-Франція-Німеччина. Представник Російської федерації уже невдовзі має прибути в Україну для початку мирного діалогу.

Дослівно Петро Порошенко описав зустріч так: \”Звичайно, що настрій був дуже напружений, і незважаючи на це – є добрим фактом, що діалог почався. Можемо сказати, що перше, що досягнули – що переговори починаються. Друге, що ми чекаємо найближчим часом заяву про визнання виборів з боку Російської федерації. Третє – ми подивимося про підсумки початку переговорів в неділю, і решту ми домовилися поки не розкривати за проханням всіх сторін – учасників переговорів. Можу сказати, що всі питання йшли не просто, в тому числі і реакція на підняте мною питання по Криму, але ми будемо наполегливо добиватися тих цілей, які ми поставили перед собою\”.

Питання, чи потис обраний Президент руку Путіну – досі залишається без відповіді.

Джерело

peredplata