Добра і не дуже добра новина від спецкора газети \”ЧАС\”

Добра і не дуже добра новина від  спецкора газети "ЧАС"Наш спеціальний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Хороше з мiжнародних новин. Здiйснювати поставки газу в Європу в обхiд України за допомогою \”Пiвденного потоку\” Росiї не вдасться. Болгарiя остаточно зупинила роботу над реалiзацiєю цього проекту.

Новини, якi насторожують. Петро Порошенко зробив сенсацiйну заяву, про припинення вогню на Донбасi вже цього тижня. А терористiв вiн куди дiне? Не вiриться менi.

Що iще насторожує? Майбутнi перестановки в МЗС України. Певнi iндикатори вказують, що Павло Клiмкiн займе пост Глави дипломатичного вiдомства України. Насторожує те, що Клiмкiн корiнний росiянин. Народився 25 грудня 1967 року в мiстi Курськ. У 1991 році закінчив Московський фізико-технічний інститут, факультет аерофізики та космічних досліджень за спеціальністю — фізика та прикладна математика. Стрiмка дипломатична кар\’єра припадає на час президентства Вiктора Януковича. Чим не догодив Петру Порошенку Андрiй Дещиця? Не зрозумiлим для мене є запрошення на iнавгурацiю Надзвичайного і Повноважного посла Російської Федерації Михайла Зурабова. Зурабову надається забагато честi з боку Петра Порошенка. Сьогоднi Петро Порошенко саме з Зурабовим i Клiмкiним обговорював припинення вогню на Донбасi. А чому без мiнiстра закордонних справ Андрiя Дещицi, Секретаря РНБО Андрiя Парубiя, без вiйськових, без прикордонникiв? Не розумiю формат цих переговорiв.

peredplata