Луганда та Донбабве об’єдналися в Лугандон

Луганда та Донбабве об’єдналися в ЛугандонНа сході України терористи на чолі з Царьовим об\’єдналися у незаконний \”Союз народних республік\”. Царьов уже хоче створювати свій Нацбанк. Він каже, що не виключає можливості мирних переговорів з київською владою.

26 червня у Луганську терористи незаконних \”ЛНР\” та \”ДНР\” створили нелегітимний \”Союз народних республік\”. Раду незаконного \”СНР\” очолив оголошений у розшук Генпрокуратурою нардеп Олег Царьов.

\”Рада Союзу народних республік (Болотов, Карякін, Царьов, Губарєв, Пушилін і Бородай) розробила проект Конституції. Тут 20 статей. Необхідно створити Парламент Союзу народних республік. Він формується так: третина з представників обох республік, решта з депутатів місцевих рад, трудових колективів підприємств, установ й інших організацій. Парламент складається із 60 депутатів: 30 депутатів – від Донецького парламенту і 30 – від Луганського\”, – зазначив Царьов.

Царьов каже, що не виключає можливості мирних переговорів з київською владою. Він також повідомив, що у них нині складне фінансове становище, тому потрібно створювати Нацбанк.

Джерело

peredplata