Буковинці за Юлю

Буковинці за ЮлюПонад 9 тисяч буковинців поставили свої підписи під зверненням до європейських інституцій на підтримку Юлії Тимошенко

Мешканців області хвилює загроза європейській інтеграції України, яку створила нинішня влада: «Янукович криміналізує країну, знищує свободу та демократію, проводить політику, яка суперечить європейським принципам. Саме Янукович ставить під загрозу європейську інтеграцію України. Очевидним є те, що він відверто стає на захист української мафії, забуваючи при цьому про український народ».
«Є велика загроза того, що в центрі Європи, вибудовується нова диктатура», – зазначають підписанти звернення, будуючи такі висновки на результатах Печерського судилища над Юлією Тимошенко, які у зверненні називаються «цинічною розправою Януковича із своїм політичним опонентом» та «спробою знищити опозицію, викликом усьому демократичному світу».
Підписи збираються під зверненням до ООН, Ради Європи, ОБСЄ, послів європейських держав. Люди підписуються під проханням «вжити відповідних санкцій до Януковича та його соратників, аби зупинити кримінальний та політичний терор в Україні». Зібрано вже 9500 підписів від громадян, серед них – 275 підписів депутатів рад усіх рівнів від партії ВО «Батьківщина».

peredplata