Лідер КПУ Симоненко з сім\’єю живе на віллі в Іспанії

Лідер КПУ Симоненко з сім'єю живе на віллі в ІспаніїОдин з шести народних депутатів, що вийшли зі складу парламентської фракції Комуністичної партії України (КПУ), 36-річний Олександр Зубчевський озвучив скандальні подробиці з життя Петра Симоненка.

— Так, у цій зустрічі (із журналістами, де були продемонстровані нові свідоцтва олігархічного способу життя Симоненка* – ред.) брав участь і я, — сказав Зубчевський. — І якщо ще до неї були якісь сумніви, то після почутого вони розвіялися. На цій зустрічі нам не тільки розповіли, але і документально показали його віллу в Іспанії, в тому числі й відеоматеріали, зняті українськими журналістами. З’ясувалося, він там не відпочивав, він там живе разом з родиною! При цьому виходимо на трибуну і розповідаємо про Митний союз і згубності вступу в ЄС. Був би він лідером ліберальної партії або будь-якої іншої — питань немає. Але він — лідер Комуністичної партії. Зрозуміло, що лідер повинен жити добре і не жебракувати, але всьому є межа.
Свій вихід з фракції Зубчевський зрадою не вважає:
— Зрада — це коли ти говориш про високі матерії та ідеї соціальної справедливості, а в гаражі стоїть автомобіль \”Астон Мартін\” вартістю у чверть мільйона доларів і відпочиваєш у власній віллі на лазуровому узбережжі, в той час як у країні йде війна, а наші товариші піддаються смертельній небезпеці. Ось це лукавство найбільше вражає. Зрада — це коли фракція під час правління Януковича була перетворена в машину із заробляння грошей для однієї людини. До речі кажучи, адже Компартія сьогодні піддається нападкам саме через це. Подивіться: навіть \”регіоналів\” не так \”мочать\”, як нас, хоча вони і були партією влади. Зрада — це голосування по бюджету, за підтримки уряду, за закони про векселі, щодо офшорних зон і т.д.
Як відомо, до початку Євромайдану родина Симоненка мешкала у розкішному маєтку в Мостищі поблизу Києва, згодом спаленого невідомими.
8 липня міністр юстиції України Павло Петренко підписав і подав до суду позов про заборону діяльності в Україні Комуністичної партії (КПУ). За його словами, до позову додається 139 сторінок письмових доказів, а також відеоматеріали.

Джерело

peredplata