На Буковині створено Координаційний центр з надання матеріально-технічної допомоги військовим.

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ

Дорогі земляки! Надважливим питанням на сьогоднішній день для України є збереження територіальної цілісності а від так і незалежності країни.
І це можливо при умові боєздатності нашої армії, яку здатне підтримати згуртоване громадянське суспільство.

Саме з цією метою громадські об’єднання та активісти краю разом із владою створили Координаційний центр з надання матеріально-технічної допомоги військовим. Діяльність центру спрямована на забезпечення логістики щодо збору допомоги від бізнесу, трудових колективів та небайдужих громадян для потреб української армії, а також її адресна безпечна доставка безпосередньо до наших військовослужбовців.
Кошти громадян акумулюються на єдиному рахунку, який не підпадає під вплив бюрократичної державної процедури. Це унеможливлює зависання коштів. Дає змогу оперативно здійснювати закупівлю амуніції, обладнання і всього необхідного на принципах прозорості та відкритості.
Закликаємо всіх земляків долучитись до цього процесу і надати посильну допомогу. Вся актуальна інформація щодо потреб наших військових, які беруть участь в АТО знаходиться на сайті www.dopomoga-armiyi.com

peredplata