Українська авіація розбомбила \”кадировців\”

Українська авіація розбомбила "кадировців"Авіація Збройних Сил України протягом дня завдавала ударів по таборах і скупченнях живої сили і військової техніки терористів у зоні АТО, зазначає newsru. Про це повідомляє координатор групи \”Інформаційний спротив\” Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

Зокрема, за даними ІС, був завданий авіаудар по базі терористів поблизу Лисичанська, що розмістилася у раніше захопленій бойовиками військовій частині Національної гвардії. На цьому об\’єкті, згідно з розвідданими, базувалися \”кадировці\”.

Окрім того, повідомляє Тимчук, знищені позиції терористів у районі Луганського аеропорту, з яких регулярно обстрілювалися позиції сил АТО. Удар завдавався по РСЗО \”Град\”, мінометах і танках бойовиків.Двічі завдавалися авіаудари по позиціях терористів поблизу н.п. Ізварине.

Як зазначив Тимчук, деякі дані щодо розташування позицій терористів отримані від бойовиків, які здалися у полон. Ці дані були перевірені розвідкою, після чого передані авіації.Також за допомогою авіації були доставлені боєприпаси, медикаменти і продовольство у віддалені опорні пункти сил АТО у зоні проведення операції, додав координатор ІС.

peredplata