У Росії помер український боєць, поранений у боях з терористами

Один з українських прикордонників, госпіталізованих у лікарню Ростовської області, помер.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на обласне міністерство охорони здоров\’я.

У Росії помер український боєць, поранений у боях з терористами

\”Незважаючи на зроблену в повному обсязі лікувально-діагностичну допомогу, один з пацієнтів помер від важких ушкоджень внутрішніх органів і тривалого періоду до початку надання медичної допомоги — більше 12 годин\”, — говориться в повідомленні.

За даними Мінздраву, другий поранений перебуває у вкрай важкому стані. \”Фахівцями обласних лікувальних установ вирішується питання про можливість його евакуації в профільні установи обласного рівня\”, — відзначає Мінздрав.

Як уточнювало погрануправління ФСБ Росії по Ростовській області, в одного з українських прикордонників було поранення в живіт, у другого — множинні опіки й осколкові поранення. При госпіталізації стан обох поранених був критичним.

Раніше представник погрануправління ФСБ Росії по Ростовській області Василь Малаєв повідомив, що в 14.00 мск середи на російський пункт пропуску \”Куйбишево\” надійшла інформація про важке поранення двох українські прикордонників.

Поранені були шпиталізовані в куйбишевську районну лікарню.

Як уточнило обласне погрануправління ФСБ РФ, у середу в лікарню міста Гуково (Ростовська область) було госпіталізовано 15 поранених військовослужбовців України.

Як відомо, у середу з російського Гуково вівся обстріл із Градів української території в районі Червонопартизанська.

peredplata