Нацгвардія повністю \”зачистила\” Рубіжне від терористів та наблизилась до Лисичанська

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою та динамічною. В районі населених пунктів Дзержинськ та Горлівка тривають жорстокі бої. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

\”Підрозділи Нацгвардії разом з підрозділами ЗС України реалізовують заходи в рамках активної фази АТО. Українські силовики впритул наблизились до міста Лисичанськ. Пише УНН.

Підрозділи Національної гвардії повністю зачистили населений пункт Рубіжне від терористів. В районі Луганська взятий під контроль важливий населений пункт Георгіївка. У цьому населеному пункті з’єднуються дороги з населених пунктів Алчевськ, Ровеньки та Краснодон. Контроль над цими комунікаціями дозволяє перекрити можливість постачання зброєю та боєприпасами бойовиків, які поки що знаходяться в Луганську.

Взято під контроль частину передмістя Донецька – населений пункт Піски. Контролюючи цей населений пункт сили АТО забезпечують безпеку Карлівського водосховища\”, – зазначили у прес-центрі АТО.

Як повідомляв УНН, сили АТО роблять все, щоб по максимуму стиснути кільце оточення навколо Донецька та перерізати терористам шляхи постачання зброї та боєприпасів..

peredplata