Симоненко захищається від ГПУ та Ляшка довідкою психіатра

Симоненко захищається від ГПУ та Ляшка довідкою психіатраНа погоджувальній раді в Парламенті лідер радикальної партії України Олег Ляшко жахав головного комуніста країни Петра Симоненка розстрілом під стінами Верховної ради . Скидається на те, що ця солодка перспектива стала для Ляшка чимось на зразок маніакальної ідеї.

під час засідання в парламенті вилоносець знов тицяв пальцес у нещастного Симоненка. Причому розстріл вже трансформувався у четвертування, яке начебто ідтримує 90 відсотків громадян. Ляшко при цьому обзивав свою жертву «губошльопом».

У парламент поветається справжня веселуха. Сенс існування Ляшка в політикумі є більш вираженим, ніж сенс існування Симоненка. Бо останній знов ніяк не відреагував на наїзди агресивного вилоносця. Натомість захист в Симененка таки є. Сьогодні вождь комуністів, мабуть, тішить власну прозорливісь, завдяки якій колись взяв у список компартії Ірину Спірину. Остання є доктором медичних наук, професором, завідуючою кафедри психіатрії, загальної та медичної психології Дніпропетровської державної медичної академії. Отже, фракція комуністів має власного психіатра. до того ж відомо, що в СРСР, існувала так звана каральна психіатрія – спрямована на знищення вольнодумців. І неважко здогадатись, що ленінські традиції ніхто й не думав забувати. Тож у кращіх традиціях дурдому радянських часів, Спірина взяла слово і припечатала Ляшка наступним діагнозом: мовляв, його поведінка впливає на погіршення психологічного здоров’я молоді. «Нагадаю, що недавно Ляшко заявляв, що керівника нашої партії необхідно розстріляти під парламентом. Такі вислови провокують агресивну поведінку у населення, це впливає на психічний стан молоді, його поведінка може бути пов’язана з психічним розладом. Як лікар я можу заявити – психічне здоров’я Ляшка критичне», – сказала вона. Спіріна також додала, що вимушена була звернутися до ВОЗ та інших міжнародних організацій щодо дослідження психічного стану народного депутата Ляшка. «Рекомендую МОЗу України обстежити психічний стан Ляшка. Якщо цього не буде зроблено, то я буду вимушена звертатися у ВОЗ чи інші міжнародні організації з цього питання», – сказала Спіріна. Тут треба пригадати доволі цікавий факт наукової біографії Спіріної. Саме під її керівництвом на вже згадуваній кафедрі психіатрії, загальної та медичної психології було впроваджено основний напрям роботи. Цей напрям звучить так: профілактика суспільно небезпечних дій хворих, зокрема, хворих на шизофренію. Петрові Миколайовичу можна позаздрити. Бо, з одного боку, його ворогам штатні комуністичні психіатри можуть виписати дуже переконливу довідку шизофреніка, а з другого, якщо партія буде вимушена захистити свого вождя, сажімо, від прокуратури (яка вже знаходиться на високому старті, готуючись розслідувати діяльність КПУ та особисто Симоненка по підтримці сепаратистів), то потрібну довідку намалюють самому Симоненку. Причому таку, що він виявиться неосудним. Отже, Ляшко у небезпеці. Підступні психіатри-ленінці можуть причепити діагноз будь-якій людині. А якщо ця людина Ляшко, а психіатр – комуніст… Варіації безмежні. Маємо надію на розвиток цього непересічного парламентського сюжету. – See more at: http://www.pic.com.ua/symonenko-zahyschajetsya-vid-hpu-ta-lyashka-dovidkoyu-psyhiatra.html#sthash.mkdd4iSM.dpuf

peredplata