Сили АТО за добу звільнили від терористів 4 населені пункти на Донеччині та Луганщині

У результаті успішних боїв звільнено від російських найманців населені пункти Дзержинськ, Соледар Донецької області та Рубіжне, Ювілейний, що на Луганщині. Сили АТО взяли під контроль стратегічно важливий населений пункт Георгіївка у районі Луганська. У ці хвилини триває звільнення Лисичанська від терористів. Про це під час прес-конференції зазначив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає УНН.

\”Протягом доби терористи 20 разів атакували блокпости та позиції підрозділів ЗСУ в районах населених пунктів Дмитрівка, Кам’янка, Камишево, Кумачево, Маринівка, Новоазовск, Старобишево, Солнцево, Іловайське, Авдєєвка, Червонопартизанськ та Луганськ. Окрім того, з території Росії з мінометів були обстріляні позиції сил АТО неподалік селища Новоазовськ і Кумачеве на Донеччині.

Неподалік селища Кам’янка Донецької області на блокпосту сил АТО російські найманці вчинили теракт. Терористи підірвали мікроавтобус, начинений вибухівкою. Загинуло троє українських військових\”, – сказав він.

Як повідомлялося, сили АТО увійшли до Сєвєродонецька та почали \”зачистку\” від терористів.

peredplata