На Буковині попрощалися із загиблим у зоні АТО 18-річним вояком

На Буковині попрощалися із загиблим у зоні АТО 18-річним вояком27 липня у Свято-Михайлівській церкві селища Берегомет відбулася служба за загиблим у зоні проведення антитерористичної операції військовослужбовцем Павлом Лейбою.

18-річний військовий загинув 25 липня внаслідок вогнепального кульового поранення голови під Лисичанськом, що на Луганщині, повідомляє офіційний сайт Вижницької РДА.

Участь у молебні взяли: голова районної державної адміністрації Михайло Андрюк, перший заступник голови райдержадміністрації Ілля Романюк, обласний військовий комісар Віталій Чурай, військовий комісар Вижницько-Путильського об’єднаного військового комісаріату Сергій Колісниченко, Берегометський селищний голова Сергій Боднарюк, жителі селища, почесна варта міста Чернівці.

Керівник виконавчої влади району Михайло Андрюк висловив співчуття родині полеглого воїна та висловив надію на те, що усі військові Вижниччини, котрі нині служать у зоні АТО повернуться додому живими та здоровими.

Зазначимо, що в організації похорону допомогли підприємці, депутати селища та депутати районної ради. Наразі у Берегометі триває збір коштів для допомоги сім’ї загиблого.

Джерело: БП

peredplata