Адам про Федоровича

Адам про Федоровича
Франц Федорович – цікава особистість. Він народився 31.10.1956 під знаком Скорпіона. Хоч він народився під знаком Скорпіона, але про нього не можна сказати, що йому притаманний радикалізм чи жадоба до великої боротьби, бо інші показники гороскопу суперечить цьому.Я знайшов спільні риси між ним і Федоруком. У Федорука і Федоровича Місяць у Терезах однаково розміщений, а це свідчить про бажання домовлятися, вирішувати справи мирним шляхом. Ще у пана Франца Федоровича Юпітер знаходиться у Діві, як у Литвина, а це свідчить про прцелюбство. Такі люди часто вважають, що краще працювати, ніж вести довгу боротьбу. Робота для них має велике значення. Є у Федоровича й спільне між Петром Кобевком. Наприклад, бороди. Скорпіони є Скорпіони.
У космограмі Федоровича, Сонце і три планети знаходяться у стихії Води. У нього навіть очі меланхоліка і романтика. Він займається благодійністю, це повязано з тим, що він народився у багатодітній сімї і йому самому важко жилося у молоді роки. Ще у психології вважається, що якщо дитина виховувалася одна у сімї, то вона стає більш егоїстичною від дитини, яка виховувалася у багатодітні сім`ї, тобто діти з багатодітних сімей більш добріші.
Меркурій знаходиться у Скорпіоні. Це вказує на проникливий розум, на жадобу до знань. Сатурн в Стрільці вказує, що таким людям дуже важлива власна репутація. Вони прагнуть бути інтелігентними, самодисциплінованими і багато працюють для цього. Марс у Рибах (такий як у Галиця) може найбільше свідчити про романтизм, про пряв мужності у допомозі іншим, самопожертву.
Ще від Скорпіонів можна очікувати великих змін у сферах їхньої діяльності, але для цого їм необхідна свобода дій.
Для Франца Федоровича 2012 рік буде спиятливий, особливо перша половина року, бо тоді Транзитний Юпітер буде мати сприяиливий аспект з його Юпвтером у карті, а це вказує на сприяння у політиці, на можливе збільшення популярності.
З астрологічної точки зору, я би радив регіоналам, щоб замість Михайлішина призначили Федоровича, бо у нього більше шансів добитися успіхів у 2012 році.
Ще не знати, що буде зі зборами і референдумом, на мою думку, його провести буде дуже важко… Така доля.

peredplata