Манікальне прагнення Путіна

Манікальне прагнення ПутінаНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен вважає дуже ймовірним введення російських військ в Україну під виглядом миротворчої або гуманітарної місії.

У Володимира Путiна посилюється манiакальне прагнення ввести в Україну вiйська пiд виглядом гуманiтарної допомоги вiд \”Червоного хреста\”. Психiчний розлад у Володимира Путiна почав посилюватись пiсля невдалої спроби ввести вiйська на терени України минулої п\’ятницi. Сьогоднi росiйськi ЗМI поширили неправдиву iнформацiю про те, що це питання вже узгоджене з українським керiвництвом.

Пiсля тривожних повiдомлень з Москви про те що Росiя буцiмто погодила доставку гуманiтарної допомоги з офiцiйним Києвом Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен сказав, що iснує велика ймовірність вторгнення російських військ на територію України пiд виглядом гуманiтарної допомоги. Рассмусен зауважив, що Росія наполегливо, щоденно веде риторику про необхідність гуманітарної місії і одночсно підсилює військову присутність поблизу українського кордону, що може бути використано для \”нелегальної військової операції\” в Україні.

Ранiше РНБО повiдомляла про те що Росія стягнула до кордону з Україною 45 тис. військових, 160 танків, 1360 бойових броньованих машин, 390 артилерійських систем, 150 установок «Град», 192 бойових літака і 137 ударних вертольотів.

peredplata