Чернівецька \”Батьківщина\” українському війську

Чернівецька "Батьківщина" українському військуУ прес-конференції обласного військового комісара, присвяченій питанням мобілізації та забезпечення бійців у зоні АТО, взяла участь прес-секретар обласної організації партії ВО «Батьківщина» Маріанна Антонюк. Журналістам була надана інформація про участь обласної, районних, Чернівецької міської, районних в місті парторганізацій «Батьківщини» у допомозі буковинським бійцям в зоні АТО. Йдеться як про збір коштів, необхідних речей, продуктів, їх транспортування на Схід, так і про організаційну та координаційну роботу партійців.

Представників ЗМІ також поінформували про участь у воєнних діях двох батальйонів – «Батьківщина» і «Рух опору», створених силами партійців Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Станом на початок серпня втрати в цих батальйонах становили четверо бійців. (Минулої ночі батальйон «Батьківщина» був обстріляний під Горлівкою із системи «Град», ще один боєць загинув, троє поранені).

Буковинська «Батьківщина» надає допомогу як землякам, так і батальйонам однопартійців. Дії партійців завжди тісно переплітаються з діями небайдужих громадян, а звіт про це оприлюднюється з метою активізації громади на допомогу українському війську, родинам бійців, а також вимушеним переселенцям зі Сходу.

Детальніше про діяльність облпарторганізації ВО «Батьківщина» (станом на кінець липня) – у вкладеному файлі.

Прес-служба обласної організації партії ВО \”Батьківщина\”

peredplata