Гуманітарку з Росії взяв блуд

Гуманітарку з Росії взяв блудНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:

-Російська автоколона з так званим гуманітарним вантажем, що прямує на схід України вчора вранці вирушила від Воронежа а увечері знову опинилась в тому самому місці і зупинилася на авіабазі Малишево під Воронежем. Мабуть заблукала, або то її так нечиста сила водить, як кажуть на Волині. Сьогодні автоколона вдруге почала рух від Воронежа в бік України.

Космічні супутники НАТО зафіксували як довгий ланцюг білих вантажівок виїжджає за межі авіабази \”Балтимор\”. Поки незрозуміло, куди саме рухається та клята колона. У середу ввечері вантажівки не дійшли до КПП в Харківській області, де українські прикордонники та митники мали б оглянути вміст 280 КамАЗів.

Потім деякий час було незрозуміло, де саме знаходиться колона. Пізніше її було знову виявлено біля Воронежа. Воронежська область – це своєрідний російський \”Бермудський трикутник\”. Куди б ти звідтіля не виїхав – навечір знову опиняєшся у Воронежі. І так та автоколона блукатиме російськими степами 40 років, як свого часу Мойсей блукав пустелею – кажуть провидці.

Представники українського МНС на умовах анонімності говорили, що колона планує проникнуе на територію України в районі селища Ізварине Луганської області. А у Кремлі заявляють, що колона продовжує рухатися по території Росії.

Від Воронежа до Ізварине трохи більше 450 км в південному напрямку. До самого кордону шлях проходить по території Воронезької та Ростовської областей.

Київ каже, що не вірить в декларовані цілі цієї місії і припускає пряме військове вторгнення Росії під виглядом гуманітарної допомоги.

Українська влада погодилась прийняти вантаж тільки за умови, що його супроводжуватимуть на території України представники Червоного Хреста. В організації Червоного Хреста заявляють, що не мають даних про зміст вантажівок.

Червоний Хрест говорить, що не контролює вантаж і не може сказати ні куди направляються вантажівки, ні що в них знаходиться, оскільки представників організації немає у складі колони.

«Російська влада повідомила нам, що колона з допомогою рухається в сторону українського кордону. На даний момент ми не контролюємо колону », – йдеться в офіційному повідомленні Міжнародного комітету Червоного Хреста.

peredplata