Депутати Чернівців — воїнам України

Коли в Україні війна, ніхто не може стояти осторонь і спостерігати. Ми всі, як один, мусимо стати на захист Вітчизни. Бо вона у нас одна. Якщо не захистимо її, станемо рабами Москви.
Зараз Україні допомагають всі, хто може та чим може. Депутати Чернівецької міської ради, яких організував і спонукав до жертовності депутат Чинуш, купили чотири авта і відправили їх спочатку до Львова, а потім разом з солдатами вони виїдуть на схід України у зону АТО.

— Чому до Львова їдуть УРАЛи, УАЗ-469 та ГАЗ-66? — розповідає Валерій Чинуш. — Там закінчує підготовку на полігоні наш колега Василь Максимюк. Це мій родич. Він добровольцем пішов на фронт. Зараз Василь — замкомвзводу. Техніку направляємо його частині. Нехай послужить Україні.

Депутати Чернівців — воїнам України

Авта добротні. Водії кажуть, що вони готові до виконання будь-якого завдання у зоні АТО. Перед від’їздом депутати біля міської ради оглянули автомобілі. Бо якраз прийшли на сесію. А її вдруге вже переніс на інший день голова Каспрук. До депутатів підійшла родина Василя Максимюка: дружина, донька і синочок.

Депутати Чернівців — воїнам України

Депутати Чернівців — воїнам України

Депутати Чернівців — воїнам України[/center]
Депутати Чернівців — воїнам України[/center]

— Мені прикро, що влада не настільки переймається проблемами Держави, як мало би бути у цей тривожний і небезпечний час, — продовжує Валерій Чинуш. — Ось дивіться, техніка відправляється на війну. Водії вийшли з нами попрощатися, а з міськради хоч би один чиновник вийшов. А там є і заступники, і секретар. Добре слово би людям сказали, провели б їх по-людськи. Тож ні. Не виходять. Напевне, сказати їм нічого. І соромно. Бо вони — вчорашні члени партії регіонів, через яку ми тепер маємо проблеми на сході України.
І то є правда. Саме вчорашня влада злочинної партії регіонів привела війну до нашої хати.
Але ми переможемо. Тоді й візьмемося за тих регіоналів, котрі швидко перефарбувалися і сидять, як ті щури у дучках. І хто зна, що вони ще витворять на тих посадах, на яких поки залишились.
Треба бути пильними.

peredplata