Звернення ЧОО \”Майдан\” до буковинців

Шановні буковинці, мешканці Чернівецької області!
Ніхто з нас не має сумнівів щодо справжніх намірів Москви – це повне знищення української держави і рабські кайдани на тілі кожного українця! Попереду війна, в якій кожному з нас доведеться докласти максимальних зусиль для того, аби народ України не опинився в рабстві. Кожен з нас, хто зараз живе і працює у містах і селах, віддалених від фронту, не має права покладати всі надії на декілька тисяч українських вояків, які зі зброєю в руках б’ють ворога. Ми не можемо перекладати всю відповідальність за підтримку війська і на волонтерів, які їм допомагають. Кожен з нас має робити справу, яка працюватиме на перемогу!

Сьогодні не кожен чоловік може піти добровольцем в армію, але кожен громадянин зобов’язаний готуватися, аби мати силу і вміння захистити свою сім’ю, край, батьківщину.
Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан” вважає, що в місцях, де є військові частин, або спортивні бази необхідно відкрити оперативні курси з навчання військовій справі, де кожен бажаючий зможе пройти елементарний вишкіл і здобути знання, необхідні на першому етапі боротьби. Потрібно почати масове ознайомлення населення з правилами поведінки в умовах війни, терористичних загроз чи техногенних катастроф. На базі міських, районних лікарень необхідно запровадити курси первинної медичної допомоги.
Закликаємо обласну, районні державні адміністрації, органи місцевого самоврядування, активно брати в свої руки процес підготовки населення до функціонування в умовах війни. Звертаємось до кожного мешканця краю з проханням бути уважним і не стати невільним учасником інформаційної війни. Так, всі ми маємо достатньо законних претензій як до політичного, так і до військового керівництва держави та місцевої влади. Але ми не маємо права допомагати ворогові у поширенні панічних занепадницьких настроїв. Кожен з нас має багато ідей як керувати державою і військовими операціями, але перш, ніж висловлювати такі претензії , запитаймо самі себе, чи достатньо ми зробили для перемоги.
З нами Правда і Бог! За нами перемога! Слава Україні!
Прийнято Президією ЧОО «Майдан» 03.09.2014р.

peredplata