ЗА ДОПОМОГУ ВОРОГОВІ — КАРА!

ЗА ДОПОМОГУ ВОРОГОВІ — КАРА!Перемир’я на сході України дозволило відпочити нашим воякам. Щодня до Чернівців прибувають воїни, які беруть участь в АТО. Хтось із них уже майже 5 місяців на передовій, хтось — трохи менше.

І що бачать наші герої біля своєї військової частини? Агресивні жіночки та їхні колеги встановили намети, у яких днюють і ночують, аби на Схід не дозволити виїхати жодному солдатові. Виходить, що ті, хто там уже майже півроку, мусять воювати далі. А ті, хто жодного дня не був на війні, будуть сидіти у наметах?!

Таким чином війну з путінськими фашистами нам не виграти. З іншого боку, кажуть, що такі наметові містечка і перекриття доріг — це також один із методів ведення гібридної війни.

Але повернімося до наметів на вулиці Московської Олімпіади. І до тих, хто там вартує. Якщо на Схід відмовляються їхати контрактники, то кому вони в армії потрібні? Для чого їм ще й гроші платять? Адже є чимало українських патріотів, які добровільно, без оплат і пільг воюють з ворогом.

З іншого боку, якщо не дати воїнам відпочити, не поміняти їх на полях битв, то вони виснажаться і не зможуть воювати з ворогом. Тож методи блокування військових частин і перекриття доріг — вода на кривавий млин ворога. Це — ніж у плечі України. Тому воїни 80-ї аеромобільної бригади, які повернулися з АТО у вівторок, знесли своїми руками наметовий майданчик перед своєю військовою частиною.
Пікетувальники зникли, наче корова язиком їх злизала.

Воїни попередили всіх: хто буде шкодити Україні, того будуть карати.

І це вірно.

Петро КОБЕВКО

peredplata