Шуфрича в Одесі хотіли вкинути у смітник і побили ВІДЕО

Шуфрича в Одесі хотіли вкинути у смітник і побили ВІДЕО Депутат з закривавленим обличчям намагався втекти, але його наздогнали і валили на землю.

Охорона відганяла активістів пострілами

Активісти Правого сектору, Самооборони, Автомайдану і Євромайдану в Одесі побили народного депутата від Партії регіонів Нестора Шуфрича.

Як повідомляє місцевий сайт 048.ua, Шуфрич в Одесі проводив нараду з відділенням партії \”Опозиційний блок\”, після чого повинен був провести прес-конференцію у бізнес-центрі поблизу будівлі обладміністрації.

Там його та екс-губернатора Одеської області Миколу Скорика наздогнали активісти, які заздалегідь підкотили до будівлі сміттєвий бак. Зав\’язалася сварка, яка переросла в бійку.

Шуфрич із закривавленим обличчям намагався втекти з площі, проте його кілька разів наздоганяли і валили на землю.

Згідно з повідомленням видання Таймер, щоб врятувати політиків, охоронці зробили кілька пострілів у повітря, проте активісти не розбіглися, а відібрали в охорони зброю, після чого продовжили бити Шуфрича. У підсумку політиків все-таки вдалося вивести до проїжджої частини і відвезти від натовпу на мікроавтобусі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одеські активісти із Правого сектора кинули голову одеського осередку партії Костянтина Іванова у сміттєвий контейнер, який призначався для Шуфрича.

Увага! На відеозапису присутня ненормативна лексика!

\”Шуфрича і Скорика сильно побили в ОДА невідомі. До нападником застосували газ і стріляли вгору з бойової зброї\”, – написала вона.

Також, як пише одеський сайт, очевидці повідомляють, що в будівлі одеської ОДА пролунали постріли, проте за даними видання ніхто не постраждав.

Читайте також: \”Регіонали\” таки йдуть на дострокові вибори \”для захисту демократії\”
Самого Шуфрича помітили в будівлі ОДА разом з Миколою Скориком. За попередніми даними, це і стало причиною стрілянини.

Разом з тим, як повідомила прес-секретар одеського губернатора Ігоря Палиці Зоя Казанжі, голова Одеської ОДА не запрошував до себе на зустріч Нестора Шуфрича.

\”Нестора Шуфрича дійсно побили на сходах під ОДА. Він нібито йшов на зустріч з Опозиційним блоком. Разом з Шуфричем був депутат облради Микола Скорик, колишній голова ОДА (це при ньому відбулося 19 лютого, коли було побито багато людей). Скорика не побили\”, – повідомила прес-секретар.

Як повідомляє сайт 048, Шуфрич з закривавленим обличчям намагався втекти з площі, проте його кілька разів наздоганяли і валили на землю. Миколи Скорика патріоти звинуватили в організації бійні 19 лютого. Після того, як Скорик заступився за Шуфрича, йому також дісталося.

Нагадаємо, сьогодні в Одесі повинна була пройти прес-конференція нардепа Нестора Шуфрича, але вона зірвалася – політик не приїхав. Активісти заздалегідь приготували для нього

peredplata