Росія хоче продати Януковича якнайдорожче

Росія хоче продати Януковича якнайдорожче
Фото: 24daily.net

Президент Росії Володимир Путін може видати Заходу екс-президента України Віктора Януковича. Про це в коментарi Gazeta.ua сказав політолог Володимир Бондаренко.

\”Це питання політичного торгу. Свого часу колишнього президента Сербії Слободана Мілошевича обміняли на мільйонні доларові інвестиції в країну. Тоді його видали міжнародним інституціям, за якими стояла Америка. У випадку із Росією це може бути питання обмеження санкцій, які Захід запровадив проти неї. Однак таке може відбутися вже після Нового року\”, – зазначив він.

\”Поки що західним країнам не до нас. Інакше уже б давно допомогли Україні більш суттєво, зокрема ввели миротворців на територію України, щоб припинити напади росіян. Їх можна було б хоча б поставити на кордоні, наприклад, Полтавської та Харківської області. Однак натомість обмежуються лише санкціями. Цього нам не достатньо\”, – наголосив політолог.

Експерт нагадав, що Путін раніше назвав Януковича політичним небіжчиком. \”Цінність Віктора Федоровича, як політичного гравця, майже нульова. Бачимо той випадок, коли його хочуть найдорожче продати. Насправді це нагадує торгівлю людьми\”, – зауважив Бондаренко.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що президент Росії Володимир Путін видав російське громадянство екс-президенту Віктору Януковичу і його соратникам.
Автор: Ольга МОСКАЛЮК

peredplata