\”Борець з чужими розкошами\” Ляшко придбав елітну нерухомість за мільйон доларів

"Борець з чужими розкошами" Ляшко придбав елітну нерухомість за мільйон доларівРадикал обживає живописні київські пагорби.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко придбав квартиру у розкішному житловому комплексі на Батиєвій горі у Києві, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У двоярусній квартирі з мансардою, що розташована на останніх поверхах будинку, повним ходом йде ремонт. Мешканці будинку знають, що скоро в них буде радикальний сусід.

Розкішний комплекс збудував бізнесмен Куровський – його Ляшко ще рік тому називав своїм другом. Квадратний метр коштує від 2 і до 3 тисяч доларів. Агент із продажу цієї нерухомості запевняє: квартира, як у Ляшка, на 500 квадратів, обійдеться більше, ніж у мільйон доларів.

Ремонт у цій квартирі, кажуть, розпочався ще навесні. У цей самий час політик показово викривав розкішне життя старої влади.

Читайте також: Ляшко через підставних осіб скупив кілька гектарів лісу і перепродав землю комуністу Калєтніку

\”Просто обалдеть. Подивіться скільки це все коштує. Я прожив 41 рік, я 8 років працюю народним депутатом. У мене нічого цього немає\”, – бідкався Ляшко.

У декларації, яку заповнив Ляшко навесні, справді квартири в 500 квадратів у нього немає. Нардеп зазначив, що володіє гектаром землі та двома квартирами площею 95 і 367 квадратних метрів. У ЖЕКу елітної забудови теж додають: про те, що в них житиме Ляшко знають лише за чутками, жодного документа на його квартиру не мають. І хоча цю нерухомість політик досі приховує від преси, його дружина Росіта зізнається, що документи на право власності житла в неї є.

Справити входини, каже дружина Ляшка, вони планують за півроку. Піклується дружина нардепа не лише ремонтом нової оселі – дружина Ляшка має квартиру з краєвидом на Лавру,яку здає за 1200 доларів на місяць. А ще робить ремонт у заміському будинку. Ремонти і переїзди, каже Росіта, для неї стали хобі.

Нагадаємо, народний депутат Олег Ляшко двічі ігнорував голосування за антикорупційні закони, просто не з\’являючись на голосуванні.

Джерело

peredplata