Стрєлков закликає Путіна чимдуж захопити Україну, бо це єдиний спосіб уникнути Гаазького трибуналу

Стрєлков закликає Путіна чимдуж захопити Україну, бо це єдиний спосіб уникнути Гаазького трибуналу\”Екс-міністр оборони ДНР\” Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що гарантією виживання для Росії та її президента Володимира Путіна є ескалація конфлікту з Україною і встановлення контролю над її територією, для чого Путін повинен замінити свою \”команду\”.

Про це Стрєлков сказав, відповідаючи на питання форуму реконструкторів, повідомляє \”Обозреватель\” посилаючись на сайт терористів \”Інформаційне агентство Новоросія\”.

Гіркін у своєму \”програмному\” тексті розповів про російську альтернативу \”розбещеному Заходу\”\”Проблема в тому, що апріорі передбачається, що \”війна закінчена\” і все \”поступово устаканиться\” і \”повернеться на круги своя\”.

Олігархи переділять владу, санкції знімуть, нафта подорожчає і т.д. Заради цього багато хто готовий повернути \”новонароджену Новоросію\”. Такий шанс є, але він дуже незначний. Я виходжу з того, що смута тільки починається і чим рішучіше Росія піде вперед зараз, тим більше шансів, що найбільш тяжких наслідків смути ми уникнемо. і, відповідно, чим довше будемо топтатися на місці (в тому числі – в Новоросії), тим важче буде протікати для нас майбутня криза \”, – сказав Гіркін.

На думку терориста, Путін не вживає більш радикальних дій відносно України через нездатність його команди діяти у \”новій обстановці\”.\”Але от настала загальна криза, що вимагає швидких, радикальних і відповідальних рішень. І з\’ясувалося, що крім самого президента, ніхто не здатний діяти в новій обстановці. Хтось тупо боїться, а більшість не готова, не вміє і не хоче вчитися. Є й свідомі шкідники – той же Владислав наш, так би мовити, Юрійович ( Сурков, помічник Путіна. – ред.)\”, – сказав терорист.

Для \”наступу\” Путін повинен провести ротацію у своїй команді, вважає Гіркін: \”Наступ почнеться з того моменту, коли Путін приступить до того ж, до чого приступив Сталін після катастрофічних поразок 1941 (нагадаю, що вони пішли після тріумфальних перемог 1939-1940 ) – тобто до ротації своєї одряхлілої і ліберально-орієнтованої команди. Без цього будь-яка, навіть найправильніша і рішуча його дія буде зведено негідними виконавцями до бездарної і принизливої поразки\”.

При цьому він заявляє, що є люди, здатні увійти в нову команду Путіна. \”Я бачу людей, які заявляють про готовність прийняти на себе вантаж проблем в різних сферах і приступити до їхнього вирішення. Упевнений, що не всі опиняться відповідними необхідним вимогам. Але якщо нічого не робити, то нічого і не буде. Пробувати треба. Мені абсолютно ясно одне: з нинішньою командою Путіну можна гарантовано доїхати лише до Гаазького трибуналу\”, – сказав Гіркін.

\”Я сподіваюся, що Володимир Володимирович досить розумний, щоб зрозуміти, що розлучитися як мінімум з деякими з них (а також з їх власними \”командами\”) – це питання виживання не тільки для Росії, але і для нього особисто\”, – додав він.
Джерело

peredplata