Самостійна дірка або замах на гаранта

Самостійна дірка або замах на гарантаГранати були?
Так були!
Під ліжком цілий ящик!
Ага, а ще одна у кишені!
Матню мені розірвала!
Подейкують, що це із протоколу Остапа Вишні (1937 рік)

Щиросердне зізнання!

Не можу мовчати після того, як нас було викрито мудрим та далекоглядним словом та поглядом всенародного улюбленця.

Так, дійсно, ми готували замах на \”благодєтєлєй\” та опікунів народу. Наша ницість та підступність особливо цинічна, оскільки саме в цей момент треба мовчати та терпіти.

Ми щось собі отам метикуємо. У наші маленькі голови лізуть думки… Простіть та пойміть. Ми не бачимо та не розуміємо реформ. Не можемо відчути достатку, який так і пре з усіх усюд.

А він же є – \”престиж крєпчаєт, мощно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслі…\”! А ми не відчуваємо, бо товстошкірі та нечутливі!

Дополнітєльную пайку видали, а нам все мало. Бо ж ненаситні.

Поки не пізно, хочеться зізнатись і \”сделать остановку\” – совість у нас є (саме вона нам не дає спокійно жити). Якщо буде Ваше прощення та ласка, Вікторе Федоровичу, то ми зобов’язуємось – Мовчати, Терпіти, Чекати!

Скільки скажете, стільки і будемо. Якщо треба, то можемо взагалі самоліквідуватись (або влитись) як національне та територіальне утворення. Впевнений, ви нам у цьому допоможете.

Навіщо такий народ, що \”вєчно нєдовольний\”. Ви тільки скажіть, ми всєгда готові. Завжди ваші МТЧ.

Дійсно, зброю скуповували. У переважній більшості гранати. Купували яйця та старі черевики, але схаменулись і зрозуміли, що добро воно з кулаками, а не з яйцями.

Також хочемо зізнатись, що за нами стоїть ЦРУ, Сорос, Моссад, ФСБ та Штазі. Саме вони фінансували купівлю гранатів по заниженим цінами – всього 30 гривень за кілограм (через кордон їх переправляють віданні іноземні дипломати та деякі працівники СБУ та МВС).

А знаєте, чого впав паркан під Радою? Бо з нами у змові зварювальники та сталепрокатні комбінати Сходу. Вони зумисне неякісно роблять, щоб нам простіше було ламати.

Враховуючи, щиросердне зізнання та готовність зізнатись у низці інших злочинів – затоплені Титаніка, зґвалтуванні Клари Цеткін, вбивстві Каддафі і так далі. Надіємось на прощення та розуміння. Коли весь народ за вас, далі діяти за намовою зовнішніх та внутрішніх голосів не можемо.

Пойміть та простіть!

Голова вже самоліквідованої організації \”Самостійна дірка\” Іван Генріхович Вайсенфус.

P.S. Прізвище та ім’я підписанта дасть можливість ще й ультраправим організаціям зрозуміти, хто насправді стоїть за всіма негараздами неньки України!

Зізнання записав Євген Білоножко, для УП

peredplata