Після війни Росії доведеться повернути Україні не лише Крим

Після закінчення війни між Україною і Російською Федерацією на останню можуть покласти ряд зобов\’язань з повернення історичних територій сусіднім державам. Росія може позбутися тих територій, по яких періодично виникають певні претензії.

Питалівський район Псковської області перейде Латвії, Кингисеппский район Ленінградської області – Естонії, північ Карельського перешийка, Пріладожская Карелія, Печенга – Фінляндії, Смоленська і Брянська область – Білорусі, Воронезька і Ростовська області, а також Краснодарський край – Україну, значні території Західного Сибіру – Казахстану , не менше 1,5 млн квадратних кілометрів Сибіру і Далекого Сходу – Китаю, Курильські острови і Сахалін – Японії.

Також не виключено, що газові і нафтові родовища, банківська система і магістральні трубопроводи можуть перейти під міжнародний контроль.

Коли росіяни погодяться віддати Україні Крим? У випадку прямої агресії проти значної частини сучасного світу з боку РФ, країна буде розгромлена, її потенціал буде повністю зруйнований, а на величезних територіях виникне загроза голоду та епідемій.

Абсолютна більшість тих, що вижили в умовах страшного військового конфлікту російських громадян щиро підтримає намір тимчасового уряду (вар .: негайно і жорстко вимагатиме від нього) негайно і беззастережно передати Кримський півострів його безумовному власнику – братської України, відновлення нормальних дипломатичних, економічних, людських стосунків з якої стане тоді первоочредной завданням відроджуваного після жахливої ??катастрофи російського суспільства.

Набагато простіше для Росії добровільно повернути Крим до початку реалізації страшного сценарію.

peredplata