Путін погрожує війною Туреччині

Путін погрожує війною ТуреччиніНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Черговий \”прорив\” російської дипломатії на Близькому сході. Під час телефонної розмови з президентом Туреччини Реджепою Ердоганом Володимир Путін пригрозив Туреччині війною й назвав її президента \”мегаманьяком\”.

Під час сьогоднішньої телефонної розмови з Володимиром Путіним президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив своєму російському колезі що сирійський уряд Башара Асада досяг межі у своїх діях проти свого народу й закликав Володимира Путіна аби Росія не допомагала сирійському уряду Асада Башара продовжувати \”людську бійню\” в цій арабській країні. Але, на подив Ердогана, Путін відповів розлюченим криком, що якщо Туреччина \”пхатиме ніс\” у російські справи в Сирії, то Росія готова розпочати війну проти Туреччини.

Вражений такою грізною риторикою Володимира Путіна президент Туреччини запитав його, чи слід розуміти полум\’яні висловлювання Володимира Путіна як пряму загрозу проти Туреччини. На це Путін відповів: \”Пане Президент, Ви можете розуміти мої слова як завгодно.\” Далі Путін закликав президента Туреччини позбавитись його мегаманіакальної манії величності і відмовитися від підтримки джихаду, який за словами Путіна, знайшов притулок у Туреччині. Після цього Путін кинув трубку.

peredplata