Путін назвав джерело виникнення зброї у бойовиків

Президент РФ Володимир Путін вважає закономірною наявність зброї у бойовиків на сході України, оскільки вони \”ведуть справедливу для себе війну\”.

\”Звідки у них і бронетехніка та артилерійські системи? У сучасному світі люди, які ведуть боротьбу і які вважають цю боротьбу справедливою для себе з їх точки зору, завжди знайдуть озброєння\”, – заявив Путін в інтерв\’ю німецькому телеканалу ARD , передає РИА Новости .

Таким чином, Путін відповів на питання, як він може прокоментувати звинувачення Заходу на адресу Москви у тому, що вона озброює бойовиків.

Він зазначив, що, на його погляд, питання наявності зброї у бойовиків не є головним в сформованій ситуації.

Як повідомляв \”Обозреватель\”, через непідконтрольний учвасток кордону в Луганській області з Росії з весни надходить озброєння для бойовиків, які окупували частину території Донбасу. Факт перекидання зброї, в тому числі і важкої техніки – танків, систем Град \”,\” Бук \”, підтверджують як зйомки супутника, так і відео, зняте камерами спостереження та місцевими жителями. Крім того, з кінця літа на Донбас з Росії перекидають військових регулярної армії РФ.

Проте влада РФ заперечує постачання бойовиків.

peredplata