Відео: У Австралії Путіна зустрічали під крики “Ху*ло”, а чиновники відмовлялись тиснути йому руку

Відео: У Австралії Путіна зустрічали під крики “Ху*ло”, а чиновники відмовлялись тиснути йому рукуАвстралійські чиновники не пішли зустрічати Путіна, на замість них «теплий прийом» главі РФ влаштували місцеві мешканці, які з нетерпінням чекали прибуття президента.

Після того як генеральний прокурор Австралії Джордж Брендіс і генерал-губернатор Пітер Косгроув проігнорували президента Росії після прибуття в аеропорт, так і не подавши йому руки, приниження Володимира Володимировича не закінчилися.

Так, під час традиційного рукостискання на саміті G20 прем’єр-міністр Канади Стівен Харпер замість даного жесту прилюдно порадив президенту РФ Володимиру Путіну забиратися з України.

«Думаю, я повинен потиснути вам руку, але я можу сказати вам лише одне: забирайтеся з України», – сказав Стівен Харпер. Варто згадати і той факт, що по прибуттю Путіна в австралійський Брісбен, причому на годину пізніше, ніж було заплановано президенту Росії влаштували теплий прийом місцеві мешканці, привітавши його словами всім відомої пісні. Мабуть, Володимир Володимирович порахував, що якщо він піджене до Австралії кораблі ВМФ РФ і буде роз’їжджати на найбільшому кортежі, то переживати йому особливо буде не за що.

peredplata